Preskoči na glavno vsebino

Elektro agregat RTE PX 14

Elektro agregat RTE PX 14

Tehnični list

Elektro agregat RTE PX 14 Elektro agregat RTE PX 14 Elektro agregat RTE PX 14 Elektro agregat RTE PX 14

Moč za vsako situacijo

 

Navdušuje z:

  • zmogljiva in univerzalna aplikacija;
  • intuitivno upravljanje zahvaljujoč nadzorni plošči Rosenbauer;
  • zrajnostna zasnova brez GFRP;
  • individualno nastavljiv.

Elektro agregati so bistveni del osnovne opreme vsake gasilske enote. Dobavljajo tudi električno energijo za sisteme razsvetljave, potopne črpalke in drugo opremo na oddaljenih lokacijah. RTE PX 14 podjetja Rosenbauer je vrhunski model, ki je izjemno enostaven za uporabo in združuje najboljše lastnosti upravljanja z odlično zmogljivostjo zahvaljujoč nizki teži in kompaktnim dimenzijam. Mobilni generator električne energije tako pokriva standardni obseg delovanja gasilske ekipe, vendar je tudi opremljen za spopadanje z vsemi specifičnimi izzivi obvladovanja nesreč in več.

Elektro agregat RTE PX 14 je močan generator za vse aplikacije. Njegova moč je 13,6 kVA, kar ustreza uporabni delovni moči okoli 11 kW.

Enota je standardno opremljena z dvema vodotesnima 400 V vtičnicama in tremi vodotesnimi 230 V vtičnicami. Na voljo je tudi vrsta možnosti za individualno konfiguracijo.

 

RTE PX 14 je na voljo kot osnovna ali zvočno izolirana različica Super Silent.

 

Univerzalno uporabljiv in trajnostno zasnovan

Električni generator RTE PX 14 podjetja Rosenbauer je močan, a lahek in zasnovan za dolgotrajno uporabo. Tako različica Basic kot različica Super Silent z zvočno izolacijo z lahkoto upravljata operacije ob nesrečah in nove funkcije, kot je zasilno napajanje stavb.

Pri načrtovanju je bil velik poudarek na trajnosti, zaradi česar se je proizvajalec popolnoma odrekel s steklom ojačani plastiki. Ohišje RTE PX 14 je izdelano iz aluminija, zato ga je mogoče 100 % reciklirati.

 

Super tiha različica

Zahvaljujoč zaprtemu ohišju in zvočno optimiziranemu izpušnemu sistemu je RTE PX 14 Super Silent občutno tišji od osnovne različice. To pomeni občutno manj stresa, zlasti med dolgotrajno uporabo. Prevleka ščiti tudi motorni prostor pred umazanijo. Aluminij, uporabljen v obeh modelih, je zelo vzdržljiv in ga je mogoče 100 % reciklirati, zato je trajnosten.

 

 

 

 

 

< prejšnji izdelek

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se