Preskoči na glavno vsebino

Akumulatorsko razpiralo Weber SP 35 AS E-FORCE 2

Akumulatorsko razpiralo Weber SP 35 AS E-FORCE 2
Akumulatorsko razpiralo Weber SP 35 AS E-FORCE 2 Akumulatorsko razpiralo Weber SP 35 AS E-FORCE 2 Akumulatorsko razpiralo Weber SP 35 AS E-FORCE 2

Weber Rescue Systems se prilagaja trendu uvajanja novih tehnologij in optimiziranih varnostnih sistemov v vozilih, z nenehnim razvojem učinkovitih sistemov za reševanje in ponuja ustrezno napravo za reševanje, za skoraj vse scenarije praktične uporabe.
Poudarek na razvoju novih izdelkov v zadnjih letih je bil predvsem na baterijskih in fleksibilno uporabnih akumulatorskih orodjih iz serije E-FORCE, ki v svoji drugi generaciji prinaša vrsto novosti.
Nova generacija akumulatorskih E-FORCE 2 razpiral z lahkim, kompaktnim in fleksibilnim oblikovanjem ter visokih zmogljivosti, z neomejeno mobilnostjo, je razširjena z modeloma AS in BS, katerih glavne karakteristike so:

 • Inovativna tehnologija visoke trdnosti.
 • Nova razširjena zasnova zobcev.
 • Zobci odporni proti obrabi.
 • Lahka konstrukcija - izdelana iz aluminijeve zlitine visoke trdnosti.
 • Prilagodljive konice za boljšo varnost.
 • Zložljiv ročaj.
 • Edinstvena WEBER - kontorla za natančno vodenje.

Weber Rescue Systems hidravlična razpirala so posebej zasnovana za specifične namene ločevanja, stiskanja in vleke za namene reševanja jetih ali stisnjenih žrtev prometnih in drugih nesreč. Hidravlična razpirala so v osnovi namenjena za:

 • hidravlična razpirala so namenjena za odpiranje zagozdenih vrat, dviganje vozil in drugega premičnega bremena, odmikanje in odstranjevanje delov vozila ali drugih gibljivih bremen ter drobljenje cevi in podpor, da se omogoči fizični dostop do poškodovanih oseb in njihovo reševanje
 • če je le mogoče je potrebno za drobljenje uporabljati konice razpiral
 • konice razpiral se lahko uporabljajo za lupljenje
 • set verig se uporablja izključno za vleko

Vsa Weber Rescue Systems razpirala so oblikovana kot orodje s katerim upravlja en operater in to omogoča posebna Weber kontrola upravljanja, ki zagotavlja tudi visoko natančnost pri delu.
Hitrost premikanja krakov razpirala je odvisna od moči uporabljanega pritiska na kontrolni gumb. Večja kot je moč pritiska na gumb, tako je tudi hitrejše premikanje in večja moč krakov. Največja moč razpirala se uporablja le ko je kontrolni gumb pritisnjen čisto do konca.

Vsa Weber Rescue Systems razpirala imajo posebno zasnovane konice krakov, ki so nazobčani na zunanji in notranji strani, da se zagotovi boljši in kvalitetnejši oprijem ampak tudi v izogib možnosti zdrsa razpirala pri delu. Med razpiranjem so te nazobčane konice idealne kot točke pritiska, ker zagotavljajo največjo moč ob opombi, da se konice krakov razpirala v teh primerih smejo uporabljajti samo za razširitev reže na kateri želimo uporabiti razpiralo.

Na voljo sta akumulatorja s kapaciteto 3 Ah in 5 Ah, oba imata težo 1 kg.

Vizualni pregled, preizkus funkcionalnosti, kot tudi tako imenovani stresni test v okviru preventivnega vzdrževanja opreme, lahko izvede samo certificirana oseba (v skladu z GUV-G 9102) ali v skladu z lokalnimi zakoni države.

Tehnični podatki SP 35 AS E-FORCE 2
Sila pri razpiranju v delovnem območju 38 - 171 kN
Širina razpiranja 600 mm
Sila zapiranja 76 kN
Teža (z baterijo) 18,3 kg
EN razred AS 35/600-18

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se