Preskoči na glavno vsebino

Akumulatorski klin za širitev Weber SPK 250 E-FORCE 2

Akumulatorski klin za širitev Weber SPK 250 E-FORCE 2

Weber Rescue Systems se prilagaja trendu uvajanja novih tehnologij in optimiziranih varnostnih sistemov v vozilih, z nenehnim razvojem učinkovitih sistemov za reševanje in ponuja ustrezno napravo za reševanje, za skoraj vse scenarije praktične uporabe.
Poudarek na razvoju novih izdelkov v zadnjih letih je bil predvsem na baterijskih in fleksibilno uporabnih akumulatorskih orodjih iz serije E-FORCE, ki v svoji drugi generaciji prinaša vrsto novosti.>br />Nova generacija akumulatorskih orodij E-FORCE 2, lahka, kompaktna in fleksibilna, visokih zmogljivosti z neomejeno mobilnostjo.

Weber Rescue Sytems ima v svoji paleti E-FORCE 2 hidravličnih izdelkov nekaj posebnih orodij, za zelo ozke namene, ki čeprav so bili zasnovani kot dodatna orodja h glavnim orodjem, kot so škarje, razpirala ali kombinirana orodja, si prav zaradi svoje specifičnosti zaslužijo svoje mesto v opremi vsake gasilske enote ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih.

Ne glede na natančno opredeljen namen, tudi ta orodja, tako kot preostali obseg ponudbe proizvajalca Weber Rescue Systems, izpolnjujejo visoke standarde, kot sta EN 13204 in NFPA 1936, kar zagotavlja učinkovitost in zanesljivost, prav v ekstremnih pogojih za katere so namenjeni.

Eno od teh posebnih orodij je tudi klin za širitev SPK 250 E-FORCE 2.

Namen tega orodja je širjenje zelo ozkih odprtin oziroma dvigovanje težkih premičnih bremen, da bi v tako razširjeno odprtino lahko vstavili dvigovalno blazino, ki nato prevzame vodilno vlogo dvigovanja bremena.

SPK 250 ima višino vstavljanja samo 8 mm, kar pomeni, da potrebuje odprtino veliko 8 mm, da lahko razširi odprtino in omogoči vstavljanje dvižne blazine.

Največja višina dvigovanja je 58 mm in jo doseže s silo dviganja 25 ton / 245 kN. To je največja višina in več kot dovolj za vstavljanje dvigovalnih blazin ali klinov in stabilizatorjev.

Glede na ozko usmerjeno delovanje je treba opozoriti, da je teža tega orodja, skupaj z baterijo, le 12,6 kg.

SPK 250 je bil testiran in je v skladu z EN 13204 in NFPA 1936.

Na voljo sta akumulatorja s kapaciteto 3 Ah in 5 Ah, oba imata težo 1 kg.

To posebno orodje je na voljo tudi v standardni neakumulatorski izvedbi.

naslednji izdelek >

© 2014 - 2023 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se