Preskoči na glavno vsebino

Akumulatorsko vlomilno orodje Weber DO 140 E-FORCE 2

Akumulatorsko vlomilno orodje Weber DO 140 E-FORCE 2

Weber Rescue Systems se prilagaja trendu uvajanja novih tehnologij in optimiziranih varnostnih sistemov v vozilih, z nenehnim razvojem učinkovitih sistemov za reševanje in ponuja ustrezno napravo za reševanje, za skoraj vse scenarije praktične uporabe.
Poudarek na razvoju novih izdelkov v zadnjih letih je bil predvsem na baterijskih in fleksibilno uporabnih akumulatorskih orodjih iz serije E-FORCE, ki v svoji drugi generaciji prinaša vrsto novosti.>br />Nova generacija akumulatorskih orodij E-FORCE 2, lahka, kompaktna in fleksibilna, visokih zmogljivosti z neomejeno mobilnostjo.

Weber Rescue Sytems ima v svoji paleti E-FORCE 2 hidravličnih izdelkov nekaj posebnih orodij, za zelo ozke namene, ki čeprav so bili zasnovani kot dodatna orodja h glavnim orodjem, kot so škarje, razpirala ali kombinirana orodja, si prav zaradi svoje specifičnosti zaslužijo svoje mesto v opremi vsake gasilske enote ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih.

Ne glede na natančno opredeljen namen, tudi ta orodja, tako kot preostali obseg ponudbe proizvajalca Weber Rescue Systems, izpolnjujejo visoke standarde, kot sta EN 13204 in NFPA 1936, kar zagotavlja učinkovitost in zanesljivost, prav v ekstremnih pogojih za katere so namenjeni.

Eno teh orodij je tudi vlomilno orodje DO 140 E-FORCE 2.

Namen tega posebnega orodja iz nove generacije E-FORCE 2 je odpiranje - vlamlanje vrat, privzdigovanje težkih bremen, kot so razni železni profili in podobno.

Hod te naprave oziroma dolžina cilindra je 140 mm.

Sila potiskanja te naprave je 105,2 kN.

Teža orodja skupaj z baterijo je 14,5 kg.

Na voljo sta akumulatorja s kapaciteto 3 Ah in 5 Ah, oba imata težo 1 kg.

< prejšnji izdelek

© 2014 - 2023 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se