Preskoči na glavno vsebino

Akumulatorski agregat Weber B-COMPACT

Akumulatorski agregat Weber B-COMPACT

Weber rescue Systems v svoji paleti izdelkov, s katero zajema skoraj vse scenarije hitrih intervencijskih ukrepov, ima tudi akumulatorske agregate, ki s svojo prenosnostjo omogočajo lažji dostop do težko dostopnih mest nesreč. S tem se skrajša čas intervencije in omogoča delovanje Weber hidravličnih naprav tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

Akumulatorski agregat B-COMPACT ima vse prednosti preizkušenega agregata E-COMPACT kombinirane s prednostmi akumulatorskih agregatov, kar mu omogoča neomejeno mobilnost in napajanje Weber hidravličnih naprav na težko dostopnih lokacijah in v ekstremnih pogojih.

B-COMPACT akumulatorski agregat je izjemno lahek in priročen ter ima en izhodni priklop a zelo visokih zmogljivosti.

Delovni tlak in prostornina posode so oblikovani za poganjanje vseh Weber Rescue Systems naprav za reševanje, vključno z velikimi cilindri.

Čeprav je zasnovan kot kompaktna in prenostna rešitev, ima možnost priklopa 2 akumulatorjev, kar mu omogoča daljši čas delovanja.

Poleg napajanja z 28 V akumulatorjem se B-COMPACT lahko priključi na električno omrežje preko napajalnika za 230 V in to vam omogoča neprekinjeno in nemoteno delovanje.

Tehnični podatki B-COMPACT
Delovni tlak 700 bar
Količina olja v rezervoarju 2,8 l
Teža 11,9 kg

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se