Preskoči na glavno vsebino

Verige za Weber SP 80

Verige za Weber SP 80

Poleg različnih rezervnih delov, kot so nadomestna rezila, nastavki, kombinirana rezila in konice ima Weber Rescue Systems širok spekter dodatne opreme za vaša hidravlična orodja.

Podaljški za cilindre, kompleti verig, nastavki za vleko, mehanski cilindri za razpirala so le del te ponudbe.

Glavni namen teh dodatkov je razširiti nabor možnosti uporabe hidravličnih orodij, da bi bila njihova uporaba še bolj raznolika.

Weber Rescue Systems kot dodatno sredstvo za delo in dodatno orodje ponuja tudi komplet verig za uporabo z razpirali in kombiniranimi orodji iz njihove ponudbe.

Hitra in enostavna montaža nastavkov za verige se kombinirana orodja enostavno nadgradijo za delo z verigami oziroma za vleko težkih bremen ali premikanje delov vozil, kot na primer dvig volana s pomočjo nosilca.

Tako se moč weber orodij za reševanje prenese na verige ki, odvisno od primera, lahko ali vlečejo težka bremena ali na primer dvignejo volan in tako sprostijo osebo, ki je ujeta pod njim.

Hitra, enostavna in varna uporaba orodja in dodatnih sredstev, je v takšnih primerih ključnega pomena in je lahko ključni dejavnik uspešne intervencije.

Verige je dovoljeno uporabljati pri temperaturah od -40 °C do +200 °C.

Verige je dovoljeno uporabljati samo za vezavo in vleko. Dviganje bremen z uporabo verig ni dovoljeno.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2023 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se