Preskoči na glavno vsebino

Hidravlični klin za širitev Weber SPK 250

Hidravlični klin za širitev Weber SPK 250
Hidravlični klin za širitev Weber SPK 250 Hidravlični klin za širitev Weber SPK 250 Hidravlični klin za širitev Weber SPK 250

V kategoriji Weber Rescue Systems posebnih orodij so orodja, ki so namenjena za posebne namene za katere so prilagojena s svojo zasnovo in implementiranimi tehnologijami.

Posebna orodja so bila razvita in oblikovana, kot dodatna orodja ostalemu asortimanu Weber Rescue Systems orodij a enako kot ostala orodja omenjenega proizvajalca, vsebujejo visoko raven učinkovitosti in enostavnost upravljanja, kar sta glavni značilnosti celotnega obsega ponudbe Weber orodij in dodatkov.

Čeprav je namen teh orodij ozko usmerjen in zelo specifičen, za primere za katere so namenjena, so nepogrešljiva in nujna orodja v vseh gasilskih enotah ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih. Norme v skladu s katerimi so izdelana ta orodja in standardi, ki jih izpolnjujejo (EN 13204 in NFPA 1936), zagotavljajo visoko učinkovitost in zanesljivost, tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

Enostavnost uporabe teh orodij zagotavlja kvaliteto in hitrost pri intervenciji, v trenutkih, ko to največ šteje.

Weber Rescue Sytems v svoji paleti hidravličnih izdelkov ima nekaj posebnih orodij za zelo ozke namene, ki čeprav so bili zasnovani kot dodatna orodja h glavnim orodjem kot so škarje, razpirala ali kombinirana orodja, si prav zaradi svoje specifičnosti zaslužijo svoje mesto v opremi vsake gasilske enote ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih.

Ne glede na natančno opredeljen namen, tudi ta orodja, tako kot preostali obseg ponudbe proizvajalca Weber Rescue Systems, izpolnjujejo visoke standarde, kot sta EN 13204 in NFPA 1936, kar zagotavlja učinkovitost in zanesljivost, prav v ekstremnih pogojih za katere so namenjeni.

Eno od teh posebnih orodij je tudi klin za širitev SPK 250.

Namen tega orodja je širjenje zelo ozkih odprtin oziroma dvigovanje težkih premičnih bremen, da bi v tako razširjeno odprtino lahko vstavili dvigovalno blazino, ki nato prevzame vodilno vlogo dvigovanja bremena.

SPK 250 ima višino vstavljanja samo 8 mm, kar pomeni, da potrebuje odprtino veliko 8 mm, da lahko razširi odprtino in omogoči vstavljanje dvižne blazine.

Največja višina dvigovanja je 58 mm in jo doseže s silo dviganja 25 ton. To je največja višina in več kot dovolj za vstavljanje dvigovalnih blazin ali klinov in stabilizatorjev.

Glede na ozko usmerjeno delovanje je treba opozoriti, da je teža tega orodja le 8,9 kg.

SPK 250 je bil testiran in je v skladu z EN 13204 in NFPA 1936.

To posebno orodje je na voljo tudi v E-FORCE 2 izvedbi.

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se