Preskoči na glavno vsebino

Poseben rezalnik Weber C 100-31

Poseben rezalnik Weber C 100-31
Poseben rezalnik Weber C 100-31 Poseben rezalnik Weber C 100-31 Poseben rezalnik Weber C 100-31

V kategoriji Weber Rescue Systems posebnih orodij so orodja, ki so namenjena za posebne namene za katere so prilagojena s svojo zasnovo in implementiranimi tehnologijami.

Posebna orodja so bila razvita in oblikovana, kot dodatna orodja ostalemu asortimanu Weber Rescue Systems orodij a enako kot ostala orodja omenjenega proizvajalca, vsebujejo visoko raven učinkovitosti in enostavnost upravljanja, kar sta glavni značilnosti celotnega obsega ponudbe Weber orodij in dodatkov.

Čeprav je namen teh orodij ozko usmerjen in zelo specifičen, za primere za katere so namenjena, so nepogrešljiva in nujna orodja v vseh gasilskih enotah ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih. Norme v skladu s katerimi so izdelana ta orodja in standardi, ki jih izpolnjujejo (EN 13204 in NFPA 1936), zagotavljajo visoko učinkovitost in zanesljivost, tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

Enostavnost uporabe teh orodij zagotavlja kvaliteto in hitrost pri intervenciji, v trenutkih, ko to največ šteje.

Weber Rescue Sytems v svoji paleti hidravličnih izdelkov ima nekaj posebnih orodij za zelo ozke namene, ki čeprav so bili zasnovani kot dodatna orodja h glavnim orodjem kot so škarje, razpirala ali kombinirana orodja, si prav zaradi svoje specifičnosti zaslužijo svoje mesto v opremi vsake gasilske enote ali drugih moštvih za ukrepanje v nujnih primerih.

Ne glede na natančno opredeljen namen, tudi ta orodja, tako kot preostali obseg ponudbe proizvajalca Weber Rescue Systems, izpolnjujejo visoke standarde, kot sta EN 13204 in NFPA 1936, kar zagotavlja učinkovitost in zanesljivost, prav v ekstremnih pogojih za katere so namenjeni.

Eno od teh posebnih orodij je tudi poseben rezalnik C 100-31 za hitro zaporedno rezanje.

Širina odprtine rezalnika ja 120 mm.

Največja sila rezanja je 31 t / 308 kN.

Teža orodja je 19,5 kg.

Razred rezanja v skladu s standardizacijo EN je AC 120-C-20 in v skladu z NFPA A4/B3/C5/D6/E6.

C 100-31 je opremljen s posebnim okencem za izmet odrezanega materiala in posebno zasnovani zobci preprečujejo dresnje odrezanega materiala.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se