Preskoči na glavno vsebino

Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije

Gasilske reševalne žage Multi-Cut® so zasnovane in izdelane posebej za gasilske reševalne službe. Nova 2100 serija žag ponuja zmogljivosti naslednje generacije z več moči, več navora in večjo učinkovitost porabe goriva.

Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije

Tehnični list

Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije Cutters Edge Multi-Cut gasilske reševalne žage 2100 serije

BULLET® veriga - Reže hitreje, zdrži do dvajsetkrat dlje od standardnih verig in prereže veliko različnih materialov. To je edina veriga zasnovana in izdelana posebej za gasilska in reševalna rezanja. Narejena iz karbida.

Tool-less Guard/Depth® merilec - Varuje uporabnika pred verigo in dovoljuje nastavitev globine rezanja, da se ne prereže nobenih delov konstrukcije. nastavljanje brez uporabe orodja omogoča hitro in enostavno nastavljanje in odstranitev v sekundah, tudi z rokavicami.

Meč iz jeklene zlitine - Debelejši materiali zlitine z notranjo visokohitrostno konico meča, tvorijo stalno tirnico za verigo, odpravljajo možnost neusklajenih tirnic, kot jih najdemo na drugih mečih.

Zavora verige - Inercijsko aktivirana zavora ustavi verigo v manj kot 1/20-ki sekunde.

Odsevne oznake - Z odsevnimi varnostnimi oznakami žago lažje najdete v temi in dimu.

Two-Mass protivibracijski sistem - Izolira ročaje pred vibracijami žage, za zmanjšanje utrujenosti in povečanje varnosti.

 Full-Wrap ročaj - Zagotavlja varno uporabo žage v vsakem položaju in deluje kot lovilec verige za zaščito uporanika.

Rezervoarji mešanice goriva in olja za verigo in meč - Rezervoarji velike prostornine umerjeni tako da motorju prej zmanjka bencina, preden mu zmanjka olja za verigo in meč, da se prepreči možnost, da bi veriga delovala brez ustreznega mazanja.

Kompresijski izpust - Zmanjša začetni upor za 40% lažji zagon.

"D" ročaj zaganjača - Z odsevno nalepko in zelo veliko odprtino za rokavice.

Nastavitev napetosti verige - S strani dostopen nastavitveni vijak omogoča hitro in enostavno nastavljanje napetosti verige.

Zagon z enim korakom - Vključuje stikalo za trenutni kontakt in kombiniran choke zaklep plina za en preprost korak za zagon žage.

Vstop v predel uplinjača brez uporabe orodja - Omogoča hiter in enostaven dostop do svečke in za pregled in vzdrževanje uplinjača.

naslednji izdelek >

© 2014 - 2020 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se