Preskoči na glavno vsebino

NX-3220E

NX-3220E

Tehnični list


Ena postaja z Multi-Protokol podporo - prilagodite si jo po lastni volji

Serija NX-3000 omogoča dolgoročno fleksibilnost s podporo NXDN in DMR digitalnih protokolov, kakor tudi FM analognega – vse v eni postaji.

Aktivno dušenje šuma (ANR): KENWOOD-ov ANR loči govor od hrupa preko DSP procesorja in onemogoči ambientalen šum, zaradi česar deluje, kot da se govoreči nahaja v okolju brez hrupa.

Optimiziran zvok: Možno je prilagajanje zvokovnega procesiranja z nastavljanjem TX/RX zvočnega izenačevalnika, avtomatične nastavitve ojačanja, ter zvočnega profila v ANR. Dušenje šuma se lahko nastavi na avtomatični izklop, kadar je hrup v ozadju zadosti majhen, da ne ovira komunikacij.

Samodejno snemanje: Med pogovorom in opravljanjem dejavnosti hkrati obstaja možnost, da bi lahko preslišali ime, številko ali drugo ključno informacijo. Za take primere je na voljo "samodejno snemanje", ki lahko snema in predvaja pretekle pogovore.

Glasovna najava brez pogleda na zaslon: Glasnovna najava vas bo obvestila o novi številki spremenjenega območja/kanala, statusa funkcije ter statusa sprejemnika/oddajnika ob pritisku gumba PF, ter tudi statusa sprejema.

Vgrajen GPS za lokacijsko upravljanje

Bluetooth®

Prenos sporočil

Programiranje na daljavo (OTAP) in Alias na daljavo (OAA)

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se