Preskoči na glavno vsebino

HT modularna premicna stojala za pranje, dezinfekcijo in susenje kemicnih zascitnih oblek

HT modularna premicna stojala za pranje, dezinfekcijo in susenje kemicnih zascitnih oblek
HT modularna premicna stojala za pranje, dezinfekcijo in susenje kemicnih zascitnih oblek HT modularna premicna stojala za pranje, dezinfekcijo in susenje kemicnih zascitnih oblek HT modularna premicna stojala za pranje, dezinfekcijo in susenje kemicnih zascitnih oblek

HT 302 - modularno premično stojalo za pranje, dezinfekcijo in sušenje dveh kemičnih zaščitnih oblek. Narejena je iz visoko kakovostnega jekla. Avtomatksa sesalna, pralna in dezinfeksijska črpalka deluje na osnovi zaprtega tokokroga. Mere v milimetrih (širina/dolžina/višina): 2200/800/2400. Priklop na 230 V, največja poraba 1,8 kW. CE odobreno.

HT 303 - modularno premično stojalo za pranje, dezinfekcijo in sušenje treh kemičnih zaščitnih oblek. Narejena je iz visoko kakovostnega jekla. Avtomatksa sesalna, pralna in dezinfeksijska črpalka deluje na osnovi zaprtega tokokroga. Mere v milimetrih (širina/dolžina/višina): 2200/1200/2400. Priklop na 230 V, največja poraba 2,4 kW. CE odobreno.

HT 304 - modularno premično stojalo za pranje, dezinfekcijo in sušenje štirih kemičnih zaščitnih oblek. Narejena je iz visoko kakovostnega jekla. Avtomatksa sesalna, pralna in dezinfeksijska črpalka deluje na osnovi zaprtega tokokroga. Mere v milimetrih (širina/dolžina/višina): 2200/1200/2400. Priklop na 230 V, največja poraba 2,4 kW. CE odobreno.

HT 102 - je stojalo za sušenje dveh kemičnih zaščitnih oblek, izdelano je iz kakovostnega INOX jekla. Za razliko od ostalih stojal iz serije HT je to nepremično in namenjeno samo sušenju. Ima 6 urni časovnik za individualno nastavitev in odstranljiv ročaj. Čas sušenja je približno 3 ure.

< prejšnji izdelek

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se