Preskoči na glavno vsebino

Model K1

Model K1

Tehnični list

Model K1 Model K1

Cenovno najbolj ugodna termalna kamera za gasilce FLIR K1 

FLIR K1 je robustna, zanesljiva in izjemno ekonomična termalna kamera, zasnovana posebej za uporabo pri gašenju požarov in v težkih pogojih. Prikazuje termalno sliko ločljivosti 160x120 slikovnih pik, prikazano na 2,4 inčem zaslonu. K1 pomaga gasilcem da najdejo pot skozi gost dim, s samozavestno ocenijo položaj in pospeši sprejemanje odločitev.

Nova raven dostopnosti

Ekonomična cena K1 omogoča, da ima več gasilcev dostop do termalne kamere - majhna naložba, ki se povrne pri reševanju življenj, večji varnosti in varovanju premoženja.

 Kompaktna in enostavna za uporabo

K1 je kompaktna in lahka termalna kamera, ki jo je mogoče zlahka pritrditi. Intuitiven uporabniški vmesnik omogoča gasilcem, da se lahko osredotočijo na delo in ne upravljanje same kamere. In en sam velik gumb omogoča preprosto vključitev kamere tudi s težkimi rokavicami.

Robustna in zanesljiva

Zasnovna je, da preživi v težkih pogojih delovanja, K1 prenese padec z 2 metrov na beton, je odporna na vodo (IP67). Ima tudi uporabno lučko s katero si lahko svetimo pot (300 lm). Baterija zdrži tudi do 5,5 ur.

 Več spektrsko dinamično zajemanje slike (MSX)

K1 uporablja s strani FLIR pantentirano tehnologijo MSX, ki prikazuje ključne podatke iz vgrajene kamere za vidno svetlobo na termalno sliko in s tem pomaga gasilcem prepoznati strukture in okolico, ne da bi ogrozila podatke o temperaturi.

 Večkratna uporabnost pri gašenju požarov

K1 lahko uporabite pri najrazličnejših nalogah gašenja požarov. Glejte skozi dim, da pomagate voditi svojo ekipo in prepoznajte prednostne točke za napad požara. Hitreje najdete obtičale in ponesrečene osebe v nejasnih pogojih. Preglejte pogorišče za žarišči. Uporabite K1 pri misijah iskanja in reševanja.

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se