Preskoči na glavno vsebino

Model K2

Model K2

Tehnični list

Model K2 Model K2 Model K2 Model K2

Cenovno izjemno ugodna termalna kamera za gasilce.

FLIR K2 je robustna, zanesljiva in izjemno ekonomična termalna kamera, zasnovana posebej za uporabo pri gašenju požarov in v težkih pogojih. Prikazuje termalno sliko ločljivosti 160x120 slikovnih pik, prikazano na 3 palčnem zaslonu. K2 pomaga gasilcem da najdejo pot skozi gost dim, s samozavestno ocenijo položaj in pospeši sprejemanje odločitev.

Nova raven dostopnosti

Ekonomična cena K2 je omogočila, da ima več gasilcev dostop do termalne kamere - majhna naložba, ki se povrne pri reševanju življenj, večji varnosti in varovanju premoženja.

 Kompaktna in enostavna za uporabo

K2 je kompaktna in lahka termalna kamera, ki jo je mogoče zlahka pritrditi opremi IDA. Intuitiven uporabniški vmesnik omogoča gasilcem, da se lahko osredotočijo na delo in ne upravljanje same kamere. In en sam velik gumb omogoča preprosto vključitev kamere tudi s težkimi rokavicami.

Robustna in zanesljiva

Zasnovna da preživi v težkih pogojih delovanja, K2 prenese padec z 2 metrov na beton, je odporna na vodo (IP67) in v celoti deluje v temperaturnem območju do +260 °C (do 3 minute).

Več načinov zajemanja slike

K2 lahko nastavite na enega od petih načinov zajemanja slike, da se prilega reševalnemu načrtu enote. Načine lahko spremenite s uporabo programske opreme FLIR Tools software, ki si ga lahko prenesete z njhove spletne strani.

Več spektrsko dinamično zajemanje slike (MSX)

K2 uporablja s strani FLIR pantentirano tehnologijo MSX, ki prikazuje ključne podatke iz vgrajene kamere za vidno svetlobo na termalno sliko in s tem pomaga gasilcem prepoznati strukture in okolico, ne da bi ogrozila podatke o temperaturi.

 Večkratna uporabnost pri gašenju požarov

K2 lahko uporabite pri najrazličnejših nalogah gašenja požarov. Glejte skozi dim, da pomagate voditi svojo ekipo in prepoznajte prednostne točke za napad požara. Hitreje najdete obtičale in ponesrečene osebe v nejasnih pogojih. Preglejte pogorišče za žarišči. Uporabite K2 pri misijah iskanja in reševanja.

naslednji izdelek >

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se