Preskoči na glavno vsebino

Maska za prvo pomoč Flex Mask

Enosmerna maska za oživljanje

Maska za prvo pomoč Flex Mask
Maska za prvo pomoč Flex Mask Maska za prvo pomoč Flex Mask Maska za prvo pomoč Flex Mask Maska za prvo pomoč Flex Mask Maska za prvo pomoč Flex Mask Maska za prvo pomoč Flex Mask

Spencer Flex Mask obsega enosmerni ventil, ki je priključen na masko za oživljanje, ki je narejena iz materiala, ki ne vsebuje lateksa. Preprečuje stik ust z usti. Flex masko se lahko uporablja kadarkoli nastane situacija, v kateri ima pacient zastoj dihanja in ga je treba oživljati. Pretok zraka je mogoče izboljšati s kisikom, tako da odstranite pokrovček na maski in z vstavitvijo cevi za dovod kisika.

Prozorna maska omogoča uporabniku, da takoj opazi vsakeršen nenavaden predmet, ki ga lahko pacient izpljune med oživljanjem. Mehkoba blazinice zagotavlja odličen oprijem na pacientov obraz. Ima tudi nastavljiv elastični trak za fiksiranje maske. Fleks Mask je obvezna oprema vsakega kompleta prve pomoči in predvsem žepa! 

Šatulja za masko iz Polipropilena

Masko je mogoče shraniti v nezlomljivi lahki poliprepilenski, kompaktni šatulji z zapiranjem z gumbi. Na voljo so v petih barvah: oranžna, rdeča, rumena, zelena in modra.

Šatulja za masko EVA

Mehka in elegantna šatulja v EVA opremljena z zanko z zapiranjem na ježka, za pritrditev za pas.

Šatulja za masko Material

Masko je mogoče shraniti v šatuljo izdelano iz nezlomljivega najlona z zanko za pritrditev na pas. Ta različica z rokavicami iz lateksa in antibakterijskimi robčki prispevajo k optimizaciji zaščite uporabnika.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2020 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se