Preskoči na glavno vsebino

Dvižna ploščad B36

Hidravlična platforma je bila razvita za gasilske enote v tovarnah in za gašenje požarov. Delovna višina do 36 m in doseg do 28,5 m s polno naloženo košaro. Opcijsko se lahko B36 razširi z gasilsko črpalko Rosenbauer R600, sistemi za doziranje penila in rezervoarji z gasilskimi sredstvi, s prostornino do 5000 litrov.

Dvižna ploščad B36
Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36 Dvižna ploščad B36

Sistem podpornikov: inteligentna varnost

Zaradi edinstvenega, stalno nastavljivega vodoravno/navpičnega Metz sistema podpornikov in dejstva, da so vsi elementi znotraj celotne širine podija, se Metz dvižne ploščadi lahko postavi tudi v tesnih prostorih. Glede na podvozje, sistem hidravličnih podpornikov izenači nagib do 11 °.

Teleskopska roka: prefinjen inženiring, preizkušena pri intervencijah

Visokokakovostni materiali in odlična zasnova. Ti obe sestavini naredita hidravlične ploščadi Metz za eno izmed njihovih najodličnejših komponent. Pogonski in elementi vodila odstranijo napor gasilskih delavnic zaradi svoje nizke zahteve po vzdrževanju. In zmanjšajo čas izpada opreme.

Metz reševalne košare: temeljni kos opreme za gasilce

 Reševalna košara je sestavljena iz robusnte konstrukcije iz aluminija in je izdelana z optimizirano velikostjo in težo, s skupno nosilnostjo do 630 kg. Ponuja prostor za do šest oseb. Odvisno od operacije lahko prenaša tudi reševalno opremo in opremo za gašenje. Košaro je mogoče zasukati horizontalno za 4 ° na levo in desno. 

Podij: najvišja kakovost za dolgoročno sodelovanje

Podij je privit skupaj. Sestavljen je iz eloksiranih, ekstradiranih aluminijastih profilov, varnostni pokrov narejen iz aluminijeve protizdrsne plošče R11 protizdrsnim premazom in zaklepnimi drogovi. Oprema shranjena v njem je zavarovana s primernimi zapirali. Ta kombinacija zagotavlja varnost in  vzdržljivost.

Priročen nadzor

Delovanje je je poenostavljeno zaradi nadzornih funkcij kot je VRS za reševanje iz jaškov, ali TMS, da večkrat opravi prosto izbrane poti ploščadi. Preko daljinske diagnostične programske opreme "service4fire", so lahko vse nadzorne informacije dvižne ploščadi zbrane in ogledane v vsakem trenutku.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se