Preskoči na glavno vsebino

Model K45

Model K45
Model K45 Model K45 Model K45 Model K45 Model K45

V vročici gašenja je termo kamera nepogrešljiv - ključni pripomoček, ki vam pomaga vizualizirati vaš načrt napada, poiskati vroče točke in reševati življenja. Idealno bi bilo, da bi imelo vsako gasilsko vozilo vsaj eno visokozmogljivo termo kamero. Od predstavitve serije K na trgu, je to zdaj bolj izvedljivo.

Ugodne termo kamere serije K ponujajo nov, lažji način, za bolj jasno sliko v najtemnejših, najbolj zadimljenih okoljih s prikazom velike, svetle FLIR slike, ki vam pomaga, da se bolje strateško premikate, ostanete bolje orientirani in hitreje najdete žrtve. Z večjim zavedanjem položaja, boste izboljšali varnost in verjetnost uspešnejših rezultatov.

Izjemno ugodna: termalna kamera za v vsako gasilsko vozilo

FLIR razvija in proizvaja več termalnih kamer kot katerokoli drugo podjetje. Ekonomija obsega omogoča podjetju FLIR, da ponudi serijo K po izjemno ugodni ceni.

Robustna in zanesljiva

Serija K je zsnovana tako da se sooči s težkimi pogoji v katerih se bo uporabljala. Prenese padec z 2 metrov na betonska tla, je vodoodporna (IP67) in popolnoma delujoča do +250 °C/+500 °F za 5 minut.

Jasna in ostra termalna slika

Nehlajen mikrobolometer senzor, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, proizvede sliko, bogato s podrobnostmi, resolucije 240 x 180 slikovnih pik.  Termalna slika je prikazana na velikem in svetlem LCD zaslonu velikosti 4", ki vam pomaga, da se lažje usmerjate in sprejemate bolj natančne in učinkovite odločitve.

Izdelajte preprosta poročila

Termalne slike lahko shranite v arhiv kamere FLIR serije K in jih kasneje uporabite, za izdelavo enostavnih poročil o tem, kaj se je zgodilo na prizorišču.

Enostavna za uporabo , tudi z rokavicami

Intuitiven in preprost uporabniški vmesnik vam omogoča, da se osredotočite na delo pri roki. FLIR serije K je mogoče nadzorovati s tremi velikimi gumbi na vrhu enote - idealno za orokavičeno roko gaslica.

FSX - prilagodljiv izboljšan zajem slike (Flexible Scene Enhacement)

 Podrobnosti v termalni sliki so poudarjene z digitalno obdelavo slike v sami kameri. Rezultat je izjemno ostra termalna slika, ki prikazuje več podrobnosti. FSX omogoča gasilcem, da lažje najdejo pot skozi, z dimom napolnjene prostore, tudi na prizoriščih z izjemnimi temperaturnimi dinamikami, ki so značilne za prizorišče gašenja.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se