Preskoči na glavno vsebino

Model K53

Termo kamera za gasilce

Model K53

Tehnični list

Model K53 Model K53 Model K53

IZBOLJŠANA VISOKA ZMOGLJIVOST ZDAJ TUDI BOLJ DOSTOPNA

FLIR nova K53 termo kamera, ki je nizko stroškovna, enostavna za uporabo, ne da bi za to žrtvovala zanesljivo jasnost in učinkovitost, zaradi katerih je FLIR K-Serija termo kamer dobro poznana. Ima tehnologijo FLIR FSX™ prilagodljiv izboljšan zajem slike, ki okrepi in izboljša vidnost strukturnih in teksturnih podrobnosti v toplotni sliki za boljšo perspektivo in orientacijo.

S tem ko omogoča bolj jasen pogled v najbolj zadimljenih, najtemnejših pogojih, lahko K33 pomaga izboljšati zavedanje o razmerah in zagotavlja prvim posredovalcem večji občutek samozavesti in varnosti, ko se prebijajo naprej gasiti požar in reševati življenja.

Enostavna moč v rokah

Enostavno upravljanje omogoča, da gasilci ostanejo osredotočeni na naloge. En sam, za orokavičeno roko prilagojen gumb, vam omogoča nemoteno gibanje. Pritisk na sprožilec na K53 napravi fotografijo ali posname video posnetek za kasnejši pregled.

Brezkompromisna ločljivost

Višja ločljivost toplotne slike, nekoč izključno rezervirana za dražje modele je zdaj na voljo v poenostavljenem paketu. Izberite K53 za 320 x 240 slikovnih pik veliko kvalitetno infrardečo sliko.

Žive FSX™ termografske slike

Velik, svetel 4" LCD zaslon in v notranjosti FSX digitalna obdelava izboljša detajla toplotne slike za boljšo vidljivost, zaradi česar je gasilcem lažje, da najdejo svojo pot. 60 Hz osveževanje zaslona pomaga pri ohranjanju stika z dogajanjem.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se