Preskoči na glavno vsebino

Model K65

Model K65

Tehnični list

Model K65 Model K65 Model K65 Model K65

Novi model termalne kamere K65 je odobrilo Nacionalno združenje varovanja pred požarom (NFPA) in omogoča gasilcem bolj jasno sliko v najtežjih pogojih, omogoča bolj strateško manevriranje, da ostanejo bolje orientirani in hitreje najdejo žrtve.
NFPA je vodilna svetovna zagovornica preprečevanja požarov in avtoritativen vir za varnost javnosti. NFPA standar 1801:2013 za termalne kamere za uporabo s strani gasilcev, se osredotočna na tri glavna področja: povezljivost/uporabnost, kakovost slike in trajnost. Novi model K65 je popolnoma skladen s tem pomembnim standardom.

Enostavna za uporabo, tudi z rokavicami

Nadzorujete jo lahko s tremi preprostimi, velikimi gumbi, namenjenimi z uporabo z rokavicami. K65 ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki omogoča da gasilci ostanejo osredotočeni na delo pri roki.

Jasna in ostra termalna slika

K65 nehlajen mikrobolometrski senzor, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, proizvede s podrobnostmi bogato termalno sliko ločljivosti 320 x 240 slikovnih pik. Prikazana je na velikem in svetlem 4 palčnem zaslonu. Slike serije K omogočajo lažje usmerjanje v pogojih zelo gostega dima in pomaga zagotoviti bolj smotrn način za odločanje o najboljšem poteku dejavnosti.

Prilagodljiv izboljšan zajem slike

K 65 ima tudi s strani FLIR lastno tehnologijo FSX (prilagodljiv izboljšan zajem slike), ki izboljšuje toplotno sliko v realnem času z digitalno obdelavo v kameri. Te ultra ostre slike kažejo izredne strukturne značilnosti, robove in druge takoj prepoznevne detajle. Zato je bolj učinkovita za gasilce  in reševalne ekipe, da najdejo svojo pot skozi najtemnejša okolja in omogoča takojšnjo prepoznavo ciljev na prizoriščih z ekstremno temperaturno dinamiko.

Robustna in zanesljiva

K 65 je zasnovana tako da lahko deluje v težkih pogojih delovanja. Lahko vzdrži padec iz višine 2 metrov na betonska tla, je odporna na vodo (IP 67) in v popolnoma dalujoča v temperaturnem območju do +260 °C za 5 minut.

Izdelava preprostih poročil

Termalne slike lahko shranite na kamero serije K in jih kasneje uporabite za izdelavo preprostih poročil o tem, kaj se je zgodilo na prizorišču.

Shranjevanje videa v kamero

V pomnilnik kamere lahko shranite 200 slik in videoposnetkov z največjo dolžino 5 minut za vsak videoposnetek, idealno za presojanje na kraju samem, za kasnejšo analizo ali za namene usposabljanja.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se