Preskoči na glavno vsebino

Model K55

Flir serije K predstavlja novi model K 55 s tehnologijo FSX™

Model K55

Tehnični list

Model K55 Model K55 Model K55 Model K55 Model K55 Model K55

V vročici gašenja je termo kamera nepogrešljiv - ključni pripomoček, ki vam pomaga vizualizirati vaš načrt napada, poiskati vroče točke in reševati življenja. Idealno bi bilo, da bi imelo vsako gasilsko vozilo vsaj eno visokozmogljivo termo kamero. Od predstavitve serije K na trgu, je to zdaj bolj izvedljivo.

Ugodne termo kamere serije K ponujajo nov, lažji način, za bolj jasno sliko v najtemnejših, najbolj zadimljenih okoljih s prikazom velike, svetle FLIR slike, ki vam pomaga, da se bolje strateško premikate, ostanete bolje orientirani in hitreje najdete žrtve. Z večjim zavedanjem položaja, boste izboljšali varnost in verjetnost uspešnejših rezultatov.

Jasna in ostra termalna slika

Nehlajen mikrobolometer senzor, ki ne potrebuje vzdrževanja, proizvede sliko, bogato s podrobnostmi, resolucije 320 x 240 slikovnih pik.  Termalna slika je prikazana na velikem in svetlem LCD zaslonu velikosti 4", ki vam pomaga, da se lažje usmerjate in sprejemate bolj natančne in učinkovite odločitve.

FSX™ prilagodljiv izboljšan zajem slike (Flexible Scene Enhancement) NOVO samo pri modelu K 55

 FSX pri K 55 okrepi termalno sliko z realno-časovno digitalno obdelavo v kameri. Rezultat je izjemno ostra slika, ki prikazuje nenavadno strukturo, robove in druge takoj prepoznavne podrobnosti. To pomaga gasilcem in reševalnim ekipam lažje poiskati pot skozi najbolj zadimljena in najtemnejša okolja in takojšnjo prepoznavo ciljev, na prizoriščih z veliko temperaturno dinamiko.

Shranjevanje videa v kameri NOVO samo pri modelu K 55

 Ne samo da lahko na novo FLIR K 55 shranite na stotine slik, tako kot na K 40 in K 50, temveč lahko posnamete in shranite do 600 minut video posnetkov dolžine največ 5 minut, za posamezni posnetek. Video posnetki na K 55 so lahko koristni za kasnejšo analizo in so idealni za izobraževalne namene. Predvajajte video posnetke neposredno iz arhiva v kameri ali pa jih prenesite na vaš računalnik preko USB kabla.

Izjemno ugodna: termalna kamera za v vsako gasilsko vozilo

FLIR razvija in proizvaja več termalnih kamer kot katerokoli drugo podjetje. Ekonomija obsega omogoča podjetju FLIR, da ponudi serijo K po izjemno ugodni ceni.

Robustna in zanesljiva

Serija K je zsnovana tako da se sooči s težkimi pogoji v katerih se bo uporabljala. Prenese padec z 2 metrov na betonska tla, je vodoodporna (IP67) in popolnoma delujoča do +250 °C/+500 °F za 5 minut.

Enostavna za uporabo , tudi z rokavicami

Intuitiven in preprost uporabniški vmesnik vam omogoča, da se osredotočite na delo pri roki. FLIR serije K je mogoče nadzorovati s tremi velikimi gumbi na vrhu enote - idealno za orokavičeno roko gaslica.

Izdelajte preprosta poročila

Termalne slike lahko shranite v arhiv kamere FLIR serije K in jih kasneje uporabite, za izdelavo enostavnih poročil o tem, kaj se je zgodilo na prizorišču.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se