Preskoči na glavno vsebino

Rosenbauer

 

Kot vodilni na področju gasilstva je Rosenbauer odgovoren, da so gasilske enote po vsem svetu pripravljene za delovanje, in da vozila in oprema izpolnjujejo vse potrebne zahteve in zagotavljajo najnovejše operativne rešitve.

 Vsaka gasilska enota ima edinstvene zahteve. Za učinkovito reševanje tega problema Rosenbauer svoje storitve oblikuje in zagotavlja modularno. To pomeni, da so storitve popolnoma prilagojene potrebam posamezne enote. Zagotavlja, da se lahko vozni park in oprema servisirata in vzdržujeta po najvišjih standardih in pravočasno.

 Z različnimi servisnimi paketi in inšpekcijskimi pregledi je Rosenbauer vaš zanesljivi partner za učinkovito in kvalitetno izvedbo le teh.

  

Rosenbauer vam prav tako ponuja veliko možnosti za stalno nadgradnjo vašega gasilskega znanja, da boste s svojo ekipo dobro pripravljeni in se naučili, kako odreagirat v različnih situacijah.

Rosenbauerjevi treningi vam dajo znanje, katerega potrebujete za različne operacije. Varna uporaba opreme je ključnega pomena. Tečaji vključujejo usposabljanje operaterja, tehnično usposabljanje, taktično in operativno usposabljanje kot tudi individualni trening.

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se