Preskoči na glavno vsebino

Lestev L39 / L41

Metz L39 in Metz L41 razširjata na konceptu L32, s funkcionalnim sklopom lestev, za delovne višine do 41 m. Dvižne lestve tako ostanejo kompaktne in z dobrimi manevrskimi sposobnostmi.

Lestev L39 / L41
Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41 Lestev L39 / L41

Najnižji možen doseg pod tlemi

Zaradi svojega spremenljivega sistema hidravličnih podpornikov, dvižne lestve Metz dosegajo kot nagiba do -22 ° lestvinega sklopa.

Lestev je jedro

Patentirana konstrukcija škatlastega vozlišča, zagotavlja enakomerno porazdeljen prenos sile v zgornjem in spodnjem pasu in s tem povečuje torzijsko togost celotnega sklopa lestve. 

Vsestranska reševalna košara nosilnosti do 450 kg

Odvisno od zahtev je košara lahko dostopna z vseh strani. Sklop lestve je dostopen varno in udobno, preko vstopne točke zadaj. Zložljive stopnice integrirane v osrednjo vstopno točko, služi kot pomoč pri vstopu na neravnih površinah ali pri plezanju na balkon.

Podij

Podij je privit skupaj in je sestavljen iz eloksiranih, ekstradiranih aluminijastih profilov, protizdrsni varnostni premaz R11 in zaklepnimi drogovi. Oprema shranjena v njem je zavarovana s primernimi zapenjali. Ta kombinacija zagotavlja varnost in vzdržljivost.

Sodoben CAN nadzorna vodila

Dokazana Metz CAn nadzorna vodila, kot tudi jasno razporejeni simboli in prikazovalni instrumenti, zagotavljajo upravljalcu najvišjo stopnjo varnosti in najenostavnejše delovanje v stresnih situacijah.

Priročen nadzor

Delovanje je poenostavljeno zaradi nadzornih funkcij kot je VRS, za reševanje iz jaškov, ali TMS, da večkrat opravi prosto izbrane poti lestve. Preko daljinske diagnostične programske opreme "service4fire", so lahko vse nadzorne informacije dvižne lestve zbrane in ogledane v vsakem trenutku.

< prejšnji izdelek

naslednji izdelek >

© 2014 - 2022 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se