Preskoči na glavno vsebino

Lestev L56 / L62

Z Metz L56 in Metz L62 dvižnima lestvama so reševalne zmogljivosti, dvižna hitrost in varnost najvišje prioritete. Zaradi svoje povečane dvižne kapacitete do treh oseb, lahko rešite 50% več oseb. Z dvižno hitrostjo 1,4 m/s, močne dvižne lestve zelo hitro dosežejo delovno višino do 62 m.

Lestev L56 / L62
Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62 Lestev L56 / L62

Najnižji možen doseg pod tlemi

Zaradi svojega spremenljivega sistema hidravličnih podpornikov, dvižne lestve Metz dosegajo kot nagiba do -22 ° lestvinega sklopa.

Lestev je jedro

Patentirana konstrukcija škatlastega vozlišča, zagotavlja enakomerno porazdeljen prenos sile v zgornjem in spodnjem pasu in s tem povečuje torzijsko togost celotnega sklopa lestve. 

Vsestranska reševalna košara nosilnosti do 450 kg

Odvisno od zahtev je košara lahko dostopna z vseh strani. Sklop lestve je dostopen varno in udobno, preko vstopne točke zadaj. Zložljive stopnice integrirane v osrednjo vstopno točko, služi kot pomoč pri vstopu na neravnih površinah ali pri plezanju na balkon.

Podij

Podij je privit skupaj in je sestavljen iz eloksiranih, ekstradiranih aluminijastih profilov, protizdrsni varnostni premaz R11 in zaklepnimi drogovi. Oprema shranjena v njem je zavarovana s primernimi zapenjali. Ta kombinacija zagotavlja varnost in vzdržljivost.

Sodoben CAN nadzorna vodila

Dokazana Metz CAn nadzorna vodila, kot tudi jasno razporejeni simboli in prikazovalni instrumenti, zagotavljajo upravljalcu najvišjo stopnjo varnosti in najenostavnejše delovanje v stresnih situacijah.

Priročen nadzor

Delovanje je poenostavljeno zaradi nadzornih funkcij kot je VRS, za reševanje iz jaškov, ali TMS, da večkrat opravi prosto izbrane poti lestve. Preko daljinske diagnostične programske opreme "service4fire", so lahko vse nadzorne informacije dvižne lestve zbrane in ogledane v vsakem trenutku.

< prejšnji izdelek

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se